30 January 2013

Semlor!

Baked these goodies yesterday. Took orever but it was worth it! Found the almond paste at Pavillions to the rip off price of $7, the yeast at the Italian supermarket in Tustin, 250 gram $ 0.90. Cardamom took the prize, a tiny bottle $13!! Why the heck are spices so expensive here?

Turns out my oven is not so great when it comes to baking, it heats from below so the buns got nearly burnt before getting brown. Grrrrr. Kind of ruins my plan what to do with the remaining 200 grams of yeast?

3 comments:

Desiree said...

Yum! De ser ju så fina och goda ut! Hembakade är ju de absolut bästa.
Kram!

Anne-Marie said...

De ser ju jättegoda ut. Det var väldigt länge sedan jag åt semlor men hembakade är så mycket godare än de man köper. Kram!

Jane said...

Håller med er båda - hembakade är bäst! Provade ett nytt recept, degen skulle jäsa 3 ggr så det tog all evighet innan de blev klara, men ack så goda. Har precis klämt i mig en tredje;)

Kram!